person slicing a meat on brown wooden board

בשר שמדבר בעד עצמו

לחובבי הבשר לא צריך לספר הרבה. הרצל 50, אבי אסרף… הם כבר מכירים. מדובר בגן עדן לחובבי בשר. אז נכון שיש אינספור מסעדות של בשר ברחבי הארץ. אך המסעדה שלנו היא מסעדה מיוחדת עם טעמים מיוחדים שמגיעים אליה מכל מקום בארץ, גם  מאלו שם יש גם כן מסעדות בשר לא רעות בכלל.

מה הסוד שלנו?

מה יש בה במסעדה שהפכה להיות מקום עליה לרגל גם של לקוחות מכל רחבי הארץ?

אז דבר ראשון הבשרים שלנו כולם מוגשים הכי טריים והכי טעימים ישר מהגריל. מדובר בבשרים מכל הסוגים ומכל החלקים כאשר אתם רק צריכים להחליט ולבחור לכם את המנה הרצויה מתוך כל הטוב הזה.

הבשרים כולם מטופלים היטב, מתובלים בטוב טעם ונעשים במידה המדויקת.

יש לנו את גריל הבשרים עליהם נצלים בשרים וחלקי עוף משובחים. יש לנו פרגיות, יש גם כבד עוף, יש חזה עוף ויש לבבות. הכול מוגש ישר מהגריל, הכי טרי הכי איכותי וגם הכי טעים ומתובל בטוב טעם.

התבלינים שלנו הוא גם כן מתכון מיוחד של תיבול שמוביל לתוצאות מיוחדות שהם ממש חגיגה לחיך.

הפורמולה הסודית שלנו

יש לנו פורמולה סודית שהיא זו שמתבלת את הבשרים שלנו ובעיקר את השווארמה שלנו.

לא לחינם יצא השם הטוב של השווארמה שלנו כאשר יש לנו לקוחות רבים המגיעים ממרחקים רק כדי לטעום את המעדן המיוחד הזה.

השווארמה הודו במיוחד זכתה למוניטין ויש כאלה שמגיעים אלינו רק כדי לאכול ממנה שוב.

אם הזכרנו את הפורמולה הסודית, תבינו עד כמה היא חסויה עד שאפילו במסעדה עצמה לא כולם יודעים את הסוד כי היא שמורה ומוגנת היטב בכספת שלנו. הטעמים לעומת זאת הם ממש לא סודיים… אלו בהחלט מדברים בעד עצמם כאשר לקוחות חוזרים אלינו שוב ושוב רק כדי ליהנות מהטעמים המיוחדים של השווארמה הזו.

השווארמה שלנו מוגשת בשלושה טעמים עיקריים. יש לנו את השווארמה הודו ויש את הכבש ויש את הפרגית.

ועוד לא הזכרנו את הקבב המדהים שהפך גם הוא לאחד ממוצרי הדגל שלנו במסעדה.

טריות בלי פשרות

אפשר לומר שהדבר שמנחה אותנו לאורך כל הדרך זוהי ההקפדה על הטריות של חומרי הגלם. אנחנו לעולם לא נשמור במקרר סלטים שנשארו לנו אפילו מאתמול להיום. אנחנו רוצים שכל לקוח יקבל את המנה הכי טרייה שתהיה זו מנה שזה עתה הוכנה ורק מחומרי הגלם הכי טובים וגם הכי טריים.

הבשרים שלנו כולם אף הם מגיעים אלינו טריים בכל יום ומהם אנחנו מכינים את המנות שנגיש רק באותו יום במסעדה.

הטריות הזו שעליה אנחנו מדברים מובילה לטעמים מופלאים שבהחלט מעידים על כך. כי בדבר הזה אי אפשר לעבוד על אף אחד. כי טעם של בשר טרי זה טעם אחר לגמרי והלקוחות אניני הטעם יכולים בהחלט להצביע על היתרון הזה שהם מוצאים אצלינו במסעדה.

שפע ורוחב לב

אצלינו במסעדה לא מודדים לאף אחד את המנות ולא בודקים מה וכמה הלקוח אוכל. הוא יקבל מנות גדולות ונדיבות של בשר, הוא יוכל גם לקחת מהמגוון הגדול של הסלטים כמה שהוא רק ירצה. הוא גם יוכל לקבל תוספת מכל מה שהוא יבקש. כי זה למעשה הדבר הכי חשוב לנו. שהלקוח יקבל מהכול מכל הלב.

כל אורח יוצא מהמסעדה עם הזיכרונות ועם הטעמים הטובים ביותר כאשר הוא קבל את האפשרות להרכיב לעצמו את המנה בדיוק כמו שהוא רצה.

קחו הביתה

אנשים שמסיבותיהם הם מבקשים לאכול בבית יכולים גם כן לעשות את זה ופשוט למלא לעצמם קופסאות עם מנות וגם סלטים בכמות שהם רוצים. הם יוכלו ליהנות מארוחה מושקעת ומפנקת גם בבית או בכל מקום בו הם יבחרו לאכול את המנה.

יש לנו הרבה לקוחות שמגיעים מרחוק לקנות ארוחה למשפחה ופשוט לוקחים איתם הביתה מכל הטוב שאנחנו מציעים.

שירות וחיוך מכל הלב

כל אורח המגיע למסעדה מתקבל בחיוך רחב עם מלוא האדיבות.

האווירה במקום היא מיוחדת והשירות שהלקוח מקבל הוא שירות מוקפד ואדיב במיוחד.

התחושה הטובה במקום והניחוחות המיוחדים פותחים את הלב אצל כל מי שנכנס למסעדה מה שהופך את המקום לנעים וחמים וכמובן הכי טעים!

Scroll to Top
גלילה למעלה דילוג לתוכן